Μαρίνα Λευκάδας

Η μαρίνα της Λευκάδας (Lefkas marina Greece), μια ολοκαίνουργια και από τις πιο σύγχρονες της Μεσογείου, τέθηκε σε λειτουργία το 2002, διαθέτοντας 620 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη με μέγιστο μήκος 45 μέτρα και βύθισμα 3.6 μέτρα. Τα έργα υποδομής, οι εγκαταστάσεις, η φιλοξενία και οι παρεχόμενες υπηρεσίες βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

LEFKAS MARINA

Μέσα στα 70.000 τμ που αποτελούν την Μαρίνα, ο επισκέπτης θα συναντήσει ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών όπως Γραφείο Υποδοχής (εντός του Πύργου Ελέγχου), γραφεία ενοικιάσεων σκαφών αναψυχής, ιατρείο, Λιμενική Αστυνομία, Πρατήριο Ανεφοδιασμού Καυσίμων, ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, καθαριστήριο, τουαλέτες και ντους κ.λπ.

Εν μέσω του ειδυλλιακού τοπίου του τεχνητού νησιού, γεφυρών, καναλιού, προκυμαίας πλακόστρωτων και κήπων, δελεαστικών και σε πλήρη αρμονία με το τοπικό τοπίο και την αρχιτεκτονική της Λευκάδας, θα βρείτε ένα εμπορικό κέντρο με μία ποικιλία καταστημάτων που περιλαμβάνουν εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καφετέριες δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας ή ακόμα να απολαύσετε το γεύμα σας με την υπέροχη θέα των σκαφών και της πανέμορφης πόλης της Λευκάδας.

Επιπροσθέτως μπορείτε να απολαύσετε τις πολιτιστικές – καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στην Λευκάδα, συμπεριλαμβανόμενων εκθέσεων και συναυλιών.

Η μαρίνα προσφέρει μεγάλη ποικιλία τεχνικών υπηρεσιών για το σκάφος σας. Υπάρχει χερσαίος χώρος εναπόθεσης για περίπου 280 σκαφών όπου η αυτοκινούμενη 70 τόνων ανυψωτική γερανογέφυρα καθώς και ο 60 τόνων γερανός μπορεί να ανελκύσει ή και να καθελκύσει το σκάφος σας στην θάλασσα. Επίσης, υπάρχει στέγαστρο σκαφών για αυτούς που επιθυμούν. Η μαρίνα μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή και επισκευής. Ο δύτης μας είναι διαθέσιμος να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία στα ύφαλα τους σκάφους.

Η μαρίνα λειτουργεί όλο τον χρόνο. Τα σκάφη που προσεγγίζουν την μαρίνα, λαμβάνω οδηγίες μέσω του VHF, κανάλι 69, και υποδέχονται από το προσωπικό και πλωτό μέσο της Μαρίνας.

Στο γραφείο υποδοχής, στον Πύργο Έλεγχου, διεκπεραιώνονται οι διαδικασίες κατάπλου και παρέχονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την παραμονή τους σκάφους στην μαρίνα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑΣ
Χωρητικότητα 620 σκάφη
Μέγιστο μήκος 46 μέτρα
Μέγιστο βύθισμα σκάφους 3.6 μέτρα
Θέσεις σκαφών 25 – 30 μέτρα 28
Θέσεις σκαφών άνω των 30 μέτρων 11
VHF 69
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Κέντρο πόλης Λευκάδας 500 μέτρα
Διεθνές Αεροδρόμιο 17 χιλ
Ελικοδρόμιο 17 χιλ
Νοσοκομείο 500 μέτρα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ηλεκτρικό – Νερό – Πρόγνωση Καιρού – Λήψη Αλληλογραφίας – Τηλεφωνικοί Θάλαμοι – Επισκευές – Χερσαίος Χώρος Εναπόθεσης Σκαφών – Γερανός – Γερανογέφυρα – Γλύστρα – Δύτης – τουαλέτες – Ντους – Σταθμός καυσίμων – Σούπερ μάρκετ – εστιατόριο – καφετέρια – κατάστημα ναυτιλιακών ειδών – καθαριστήριο – πισίνα – ενοικίαση σκαφών – ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων – Λιμεναρχείο – Γραφείο Υποδοχής – Κινητή τηλεφωνία – Ταξί- Mini bus – Αποθηκευτικοί χώροι – Στάθμευση αυτοκινήτων – Ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο – Μπαρ – καταστήματα – Παιδική χαρά – Βάση υδροπλάνων – Ξενοδοχείο – Σταθμός άντλησης βιολογικών και πετρελαιοειδών καταλοίπων.

 

Μαρίνα Λευκάδας:
Ανατολική παραλία, 31100 Λευκάδα
Τηλ.: 2645026645
Fax: 2645026642
E-mail: lefkas@medmarinas.com
Website: www.medmarinas.com

Σχολιάστε